Wil je een weekendje weg maar heb je de mogelijkheden niet in verband met het vervoer van een rolstoelgebruiker? Het kan enorm lastig zijn om dingen te ondernemen wanneer je het juiste vervoer niet hebt. Gelukkig is een aangepaste auto in dit geval de beste oplossing. Een aangepaste auto is ruim, comfortabel en veilig! Als rolstoelgebruiker ervaar je ook de ruimte in de auto of bus en zit je daarnaast op gelijke hoogte met de andere passagiers. Je hebt de mogelijkheid om goed naar buiten te kijken en daarnaast is het makkelijker dan ooit om in de aangepaste auto te komen. Ontdek je mogelijkheden!

Ruimte, comfort en heel veel gemak

Een aangepaste auto kopen of huren bij Freedom Auto Aanpassingen is een ideale oplossing om een aantal redenen. In de eerste plaats krijg je als rolstoelgebruiker of als ouder of verzorger van een rolstoelgebruiker een stuk meer mobiliteit. Dit betekent dat je overal naartoe kunt gaan waar je maar wilt. Je wordt niet meer beperkt door de afwezigheid van een goede, ruime en geschikte auto. Daarnaast is een aangepaste auto ideaal door de vele voorzieningen en ruimte in de auto. De bodem is verlaagd en volledig vlak en de ruimte is voor zowel rolstoelgebruiker als de overige passagiers een enorm pluspunt.

Daarnaast kun je kiezen uit heel veel merken en modellen waardoor je altijd een geschikte aangepaste auto kunt aanschaffen. Maak een proefrit of vraag uitgebreid advies bij het gespecialiseerde team van Freedom Auto Aanpassingen.