We nemen in deze blog een aantal tips met je door waarmee jij veel voordeliger aan je auto-onderdelen kan komen. Lees snel verder en doe je voordeel met de verschillende tips. Snel steken we van wal om zo snel mogelijk de juiste tips bij je te krijgen. 

Bespaar op de portokosten

Kijk altijd bij pakket versturen kosten wat je moet betalen voor de verzending van een auto-onderdeel. Vaak kan het stukken goedkoper. Bij parcelparcel.com weten ze precies hoe ze jouw pakket voor weinig, maar met een goede service op de juiste locatie moeten krijgen. 

Auto-onderdelen goedkoop aanschaffen

Het hoeft niet altijd zo te zijn dat auto-onderdelen veel geld kosten en dat een reparatie aan je auto bakken met geld kost. De grap is om voordelig onderdelen voor je auto te verkrijgen via online kanalen en dan deze zelf, door een vriend, een garagehouder, of al deze opties tegelijkertijd, in de auto te monteren. Het kan gaan om tweedehands autoruiten maar net zo goed over andere delen van de auto, bijvoorbeeld een versnellingsbak of een motoronderdeel.

Schadeautobedrijf 

Een schadeautobedrijf is geen autoschadebedrijf. De eerste houdt zich voornamelijk bezig met het verkopen van schadeauto’s, dat zijn auto’s waar schade aan zit, deze kan variëren van heel licht tot heel zwaar. Auto’s die total loss zijn hebben vaak nog wel veel auto-onderdelen die goed zijn, deze kun je dus in een andere plaatsen om ze te repareren.  De lichte schadegevallen zijn auto’s die nog verkocht kunnen worden en waar de nieuwe eigenaar dan een reparatie aan moet laten doen. Via een schadebedrijf is het mogelijk om goedkoop aan auto-onderdelen te komen. 

Blijf onze blogs volgen om altijd op de hoogte te zijn van de verschillende ontwikkelingen in de autobranche en wereld die daar omheen hangt. Zo ben je altijd verzekerd van de laatste nieuwtjes. We blijven je inspireren!