We willen je in deze blog graag een aantal tips geven hoe jij kunt genieten van een relaxte rit naar de zakelijke afspraak in het zuiden van het land, of andersom natuurlijk als je uit het zuiden komt en je hebt een afspraak in het noorden van Nederland. Ontdek hoe de studentchauffeurs jou kunnen helpen.

Techniek / Entertainment Systeem 

Van A naar B rijden in je Britse automobila kan ontzettend relaxed zijn. Je moet het alleen wel goed regelen. Hoe dan? We horen het je denken! Het kan heel gemakkelijk door een entertainment systeem in je auto in te laten bouwen. Jij kunt gewoon op de achterbank zitten en genieten van films, documentaires of wat dan ook op het gebied van audiovisueel vermaak. Maar wie rijdt er dan? 

Autopiloot, of niet? 

Bij een vliegtuig is het zo dat er een autopiloot is, een computer die een groot deel van de vliegreis het navigeren voor zijn rekening neemt. Maar in een auto is dit toch niet mogelijk? Hoe kun je dan van A naar B rijden al genietende van een stukje entertainment op je systeem? Het antwoord laat zich raden: er is een expert die je voordelig kunt inhuren om de kilometers die voor je liggen het roer in handen te houden en je veilig naar de plaats van bestemming te manoeuvreren. We hebben het hier over de studentchauffeur. Dit is een expert in het rijden, een privé chauffeur die voor een relatief laag tarief per uur kunt inhuren. Deze chauffeur rijdt in je eigen auto. Het gaat hier om een student die naast de studie werkt. Ze hebben minstens 5 jaar werkervaring en zijn op de hoogte van de zakelijke conventies als het gaat om chauffeuren. Een ideale manier om voor een relatief laag bedrag een privéchauffeur tot je beschikking te hebben. Zo kom je echt relaxed aan op de afspraak bij je klant!