Britbits

De Sleutel Tot Het Voorkomen Van Een Huis Invasie

Geplaatst op

Als mensen denken aan een huis invasie, hebben ze het beeld van een persoon die op de deur klopt en daarna brute kracht gebruikt om binnen te dringen in het huis als de bewoner de deur opent. Dat is slechts één methode van een huis invasie, maar er zijn er vele meer. Spijtig genoeg is gewoon de deuren en ramen sluiten en het alarm opzetten niet meer genoeg om een invasie in je kasteel te voorkomen. Met meer en meer huis invasies, is het goed voor iedereen om te kijken dan je neus langer is en andere dingen te overwegen die mogelijkheden creëren voor deze verschrikkelijke misdaad.

Het werk dat in je huis gedaan moest worden, is gedaan en je vergeet volledig om je huissleutel uit zijn verstopplaats buiten te halen. Jij en je familie worden om drie uur ‘s nachts wakker gemaakt door twee gemaskerde mensen die naast je staan en bevelen uitdelen.

Hier zijn enkele tips om een huisinvasie te helpen voorkomen:

1. Geef nooit iemand je volledige sleutelbos. Zoals in de garage bijvoorbeeld, geef enkel de sleutel die nodig is om het voortuig te openen en te besturen.

2. Laat de afstandsbediening van je garagepoort niet zomaar rondslingeren. Als je auto naar de garage moet of ’s nachts ergens moet blijven, neem dan de afstandsbediening van je garagepoort mee. Laat hem nooit liggen in een ongeopend voertuig. Behandel hem zoals je portefeuille – je zou jouw portefeuille of handtas ook nooit laten liggen waar hij door iedereen weggenomen kan worden.

3. Geef nooit een andere sleutel dan diegene die je wagen opent en bestuurt aan een medewerker van een valet parking.

4. Enkele minuten in huis staan, weg van de hitte, kan deugd doen. Het enige wat je moet doen om ervoor te zorgen dat iemand na jou binnenkomt is de deur achter jou op slot draaien. Een inbreker kan zich verschuilen in een garage tegen buren of passanten tot hij in het huis binnen kan gaan door de niet-gesloten voordeur. Hij was jou al in de gaten aan het houden, maar je zag hem niet.

5. De sleutel die buiten verstopt was om de werkmannen binnen te laten tijdens jouw afwezigheid moet bij een vertrouwde vriend, buur of familielid gelaten worden. Die persoon kan ook de werkmannen binnen laten en in je huis blijven terwijl ze er waren. Laat nooit zo maar een huissleutel buiten verstopt liggen.

Lees meer over onze slotenmaker dienst hier – https://www.locksecure.nl

Gerelateerde berichten

Tips voor gevorderde elektrische scooter rijders

De eerste maand na de aanschaf van mijn eerste elektrische scooter was voor mij een interessante ervaring. Hoewel je na ongeveer 3 minuten doorhebt...

Lees meer

De voordelen van een auto leasen

Er zijn verschillende manieren om de auto waar je graag in zou rijden te bekostigen. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die enkel een auto kopen wanneer...

Lees meer

Nieuwe auto? Zo kies je de juiste verzekering

In Nederland heeft het grootste deel van de volwassenen een eigen auto. Dit is erg handig aangezien je hiermee altijd overal naartoe kunt wanneer jij...

Lees meer

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je allemaal kunt beleven in de wereld van de autowereld.

Contactgegevens

Via info @ britbits.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden