Tegenwoordig zijn er heel veel vervoersmiddelen om uit te kiezen. Je kunt in de grotere steden bijvoorbeeld met de tram, metro, bus en met de trein. Daarnaast zijn er ook opties om bijvoorbeeld een felyx scooter te huren of een OV fiets te lenen. Voor kleine afstanden zijn de net genoemde opties vaak nog wel goed. Als jij iemand bent die van iets meer comfort houdt, dan is het inhuren van een chauffeur misschien echt wel wat voor jou. Nu horen we je denken, maar een chauffeur dat is toch eigenlijk alleen voor de rijken? Dit stigma is gelukkig niet meer waar. Tegenwoordig heb je namelijk professionele studentchauffeurs met veel rijervaring die je kunt inhuren tegen een schappelijk bedrag. Omdat deze manier van vervoeren de laatste tijd zo voordelig is geworden is het voor steeds meer mensen een optie. Daarom gaan we het in deze blog hebben over de voordelen van een studentchauffeur.

Zorgeloos reizen

Met een chauffeur is reizen altijd zorgeloos. Als je een studentchauffeur hebt weet hij bijna altijd al van tevoren waar je heen moet. Het enige wat jij hoeft te doen is in te stappen en te gaan zitten. Naast dat deze manier van vervoer heel zorgeloos is, is het ook leuk om eindelijk eens te beseffen wat er in de buitenwereld omgaat tijdens het autorijden. Dit kan je namelijk nog weleens ontgaan wanneer je zelf de auto moet besturen en telkens op de weg moet gaan letten. Naast dat je kan genieten van het uitzicht, is het ook mogelijk om nog even wat werk te verrichten op de telefoon of op de laptop.

Geen overstap

Als jouw alternatief altijd is geweest om met het openbaar vervoer te gaan zal je merken dat het rijden met een chauffeur aan je zijde heerlijk is. Je kunt namelijk je gedachten op nul zetten en je hoeft je geen zorgen te maken over waar je volgende overstap is en over hoeveel minuten die is. Ook heb je minder last van vertragingen, ook al kun je wel last hebben van files natuurlijk maar daar kom je niet onderuit.

Een verantwoordelijk avondje uit

Als je erop kan rekenen dat een chauffeur je komt ophalen is het heel relaxed om toch nog even een avondje uit te gaan. Zeker als je een houd van een slokje alcohol is het natuurlijk het best om met iemand mee te rijden. Het is namelijk heel stom om met alcohol op zelf achter het stuur te gaan zitten. Ook kun je met een gerust hart aan zo’n avond beginnen, want je weet van tevoren gewoon dat je weer lekker thuis wordt afgezet door jouw studentchauffeur.